BRÖLLOP & FEST

Restaurang Fina Fisken & vår trädgård lämpar sig exemplariskt för privata fester & bröllop. Vi erbjuder ett brett kunnande, gastronomisk hög nivå & ett brett dryckessortiment.

 

I vår mindre matsal som är utmärkt för sällskap upp till 30 personer sitter man avskilt & privat. Mer lämpad för större sällskap & arrangemang är matsalen. Med plats för 100 personer är detta den naturliga mittpunkten i restaurangen. Den öppna spisen ger en varm känsla även för sällskap som är färre men fortfarande vill nyttja den större matsalen.

Starta Er middag med en fördrink i vår trädgård serverad från Trädgårdsbaren & låt Er sedan njuta av vår gästfrihet & service genom hela arrangemanget. Transporter från städer runt om i Sörmland och Stockholm är inga problem! Dessutom är det alltid lite ”billigare” hos oss på landet.

 

Vi tillhandahåller präst & kyrka, blomsterarrangemang, grafisk profil & allt som hör ett välarrangerat bröllop till. Varje fest & tillställning är unik så därför offererar vi varje enskild fest enligt Era specifika önskemål.

 

Maila er förfrågan till info@finafisken.se