Evenemang

Dansbandskväll med Lasse Stefanz! - 29 juli

Det är med stor glädje vi återigen välkomnar Lasse-Stefanz till Fina Fisken. Efter tidigare års succéer återvänder Sveriges mest populära dansband för en exklusiv spelning i trädgården. Ta med Era vänner och dansa som aldrig förr. Boka Ert middagsbord innan eller under konserten. Trädgårdsbaren är givetvis öppen och det kommer finnas gott om sittplatser om man behöver vila benen mellan danserna. Spelningen startar kl. 21:00 men vi öppnar redan 17:00 för alla som vill ladda upp i vår trädgård.


Denna kväll behöver man en biljett för att komma till oss och det finns två olika biljetter. Dansbiljett vilket ger entré och plats i vår barmiljö som denna kväll även innefattar Ankarparken utanför restaurangen. Väljer Ni biljett med middagspaket ingår en 3-rättersmiddag. Observera att vi har två olika sittningar.

Denna kväll måste man vara över 18 år för att gästa oss.

Entrébiljett - 350 kr per person
Middagspaket 17:00 (entrébiljett ingår) - 995 kr per person
Middagspaket 21:00 (entrébiljett ingår) - 995 kr per person 


Grill i trädgården:

För Er med konsertbiljett erbjuder vi grillat i trädgården i form hamburgare & korv samt vegetariska alternativ.


Bokar Ni 17:00 serveras middagen innan konserten & avslutas 19:30. Efter det finns det reserverade sittplatser i trädgården närmare scenen. Bokar Ni 21:00 serveras middagen under konserten & matbordet är reserverat för Er under hela kvällen.


Arrangemanget genomförs i samarbete med Å. Bergdahl Fastigheter AB.


För mer info – 0156 138 47


Köp din biljett här!

Trädgårdskonsert med Timbuktu & DAMN! - 30 juli

Det går inte riktigt att beskriva hur mycket vi längtat efter att lansera årets Trädgårdskonsert! Vi minns euforin och den maxade energin när trädgården kokade den där kvällen 2019, då vi senast upplevde detta evenemang. Frågan som ekat i våra huvuden sedan dess - Hur toppar vi det där?


Vi är nu extatiska och stolta över att kunna välkomna Timbuktu & DAMN! Drömbokningen som på sommarens hetaste datum beslutat sig för att välsigna Trosa och Fina Fisken med sin musikskatt i ett garanterat oförglömligt liveframträdande.

Missa inte chansen att njuta av livemusik i världsklass & sedan dansa in i natten i en optimal sommaratmosfär. Dansgolv med DJ till 02.00.


Denna kväll behöver man en biljett för att komma till oss och det finns två olika biljetter. Entrébiljett ger er entré och plats i vår barmiljö som denna kväll även innefattar Ankarparken utanför restaurangen. Väljer Ni biljett med middagspaket ingår en 3-rättersmiddag. Observera att vi har två sittningar.


Evenemanget har 18 års gräns & Ni behöver biljett för att komma till oss denna kväll.

 

Meny som ingår i middagspaketet:

  • Sotad- och enbärsgravad lax, rökt ostronemulsion, rättika, gurkört och dill.
  • Ugnsbakad rödingfilé, fläderpicklad  gurka, beurre blanc, sparris, sockerärta och mandel.
  • Klassisk Crème Brûlée.


Grill i trädgården:
För Er med konsertbiljett erbjuder vi grillat i trädgården i form hamburgare och korv samt vegetariska alternativ.

 

Konsertbiljett entré från 17:00 - 695 kr per person.

 

Konsert- och middagspaket 17:00 (innan konserten) - 1395 kr per person.

Konsert- och middagspaket 21:00 (under konserten) - 1595 kr per person.

 

 

Bokar Ni 17:00 serveras middagen innan konserten och avslutas 19:30. Efter det finns det reserverade sittplatser i trädgården närmare scenen. Bokar Ni 21:00 serveras middagen under konserten och matbordet är reserverat för Er under hela kvällen.

 

Konserten startar cirka kl. 21.00 men området öppnar 17.00.

 

För mer info – 0156 138 47


Köp din biljett här!

Skaldjurskvällar - 26 & 27 augusti

För 17:e året i rad rustar vi restaurangen för de populära ”Skaldjurskvällarna”.  Missa inte denna fullspäckade sommaravslutning med feststämning, goda drycker, ljuv livemusik & skaldjur, skaldjur, skaldjur!


Vi inleder med några smårätter för att sedan servera vår magnifika skaldjursplateau med havskräftor, blåmusslor, hummer, räkor, kungskrabba, signalkräftor med mera.


I trädgården placerar vi ostronbaren där ni själva väljer bland flera olika sorters ostron från olika länder och storlekar.


Vi avslutar med en ost- och dessertservering vid bordet eller ute i loungen.

 

Kvällen startar med drink i trädgården klockan 18:00.


Pris per person - 1495 kr


Köp din biljett här!